Links

 

Homepages van andere Sterrenkindjes

Sarah van Essen Homepage van Sarah, die op 3 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een verdraaide dunne darm.
Laura Voncken Homepage van Laura, die op 3 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van dezelfde ongeneeslijke hersentumor als Rashid. 
Manon Nina Voerman Homepage van Manon, die op 3 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van dezelfde ongeneeslijke hersentumor als Rashid. 
Stichting Jaimy van Boxel Homepage van Jaimy, die op 9 jarige leeftijd is overleden aan Non-Hodgin Lymfoon. Zijn ouders hebben namens Jaimy een stichting opgericht. 
Jaimie van der Schaaf Homepage van Jaimie, die op 2 1/2 jarige leeftijd is overleden is aan de gevolgen van een aangeboren hartafwijking. Jaimie is een paar keer geopereerd en heeft heel erg gevochten, maar een nare infectie als complicatie van de laatste operatie maakte een einde aan Jaimie's leventje.
Kimberly en Aletta Homepage van Kimberly en Aletta, die na 24 zwangerschap ter wereld zijn gekomen en nog te klein en te zwak waren om in leven te blijven. 
Demi Michelle Ocean Homepage van Demi, wiens leventje eindigde waar het bijna begon. 
Heidi       Klik hier voor de nieuwe site op MSN. Homepage van Heidi, die op 22 jarige leeftijd aan Leukemie is overleden. Er is een link naar de tweede site op MSN. 
Sabke Club op het Net die aanvankelijk gemaakt is voor Sabine (Sabke), die op 8 jarige leeftijd aan een hersentumor overleden is.  De club heet nu: Steun na Overlijden. 
Thomas Thomas overleed na een zwangerschap van 17 weken aan een zeer zeldzame chromosoomafwijking
Christa Christa is op 6-jarige leeftijd overleden
aan een rhabdomyosarcoom.
Homepage van Celia voor haar 5 engeltjes *Nina, *Patrick, *Stephan, *Edwin en *Angela zijn overleden na respectievelijk 8, 21, 16, 15 en 12 weken zwangerschap.
Celia heeft een boek geschreven "De dood in de moederschoot". Bestel het boek hier.

 

 

Homepages waar een gedenkteken voor Rashid is geplaatst

Brand een kaarsje voor een overleden kindje Op de pagina Babybrabbel onder het kopje Verlies is het mogelijk online een kaarsje te laten branden voor een overleden kindje. Ook voor Rashid brandt hier een kaarsje.
Bianca's Gedichtensite Ook op deze site van Bianca bestaat de mogelijkheid om online een kaarsje te branden voor een dierbare overledene. Voor Rashid brandt hier een kaarsje op de pagina kinderen van 6 tot 10 jaar. 
Frouwke's Homepage Ook op de site van Frouwke kan online een kaarsje gebrand worden voor een dierbare overledene. Voor Rashid brandt een kaarsje op de pagina "Gedachtenis 0-18 jaar".

Ook is er de mogelijkheid om online een bloem te plaatsen.

De Vlindertuin Op deze pagina is het mogelijk om een vlindertje voor een overleden kindje te laten fladderen. Ook voor Rashid vliegt hier een vlindertje in tuin 26.    
The Fairy Garden Op deze homepage gemaakt voor EugŤne, die voor de geboorte overleden is, bestaat de mogelijkheid om een vlindertje of elfje te laten vliegen voor een overleden kindje. 
Frouwke's Homepage Ook op de site van Frouwke kan je een vlindertje laten fladderen voor een overleden kindje. Ook voor Rashid vliegt hier een vlindertje.
NoŽl's Vlinderhof Op de homepage voor NoŽl kan je een vlindertje laten fladderen voor een overleden kindje. Het vlindertje voor Rashid fladdert op pagina 7.
Rashid The Wall Op deze homepage is een speciale herinneringsmuur, waarop de naam van een overleden kindje geplaatst kan worden. Rashid staat ook op deze muur vermeld. 
Angels' Heaven Op deze homepage die gemaakt is voor Desmond is een speciale pagina waar je overleden kindje vermeld kan worden. Ook het kleine beertje van Rashid vliegt in deze hemel van engeltjes. 
Ballonnen voor Dylan Een hele mooie homepage gemaakt voor Dylan, die voor de geboorte overleden is. Zijn ouders lieten op zijn begrafenis ballonnen op en ook op zijn grafsteen staat een blauwe ballon. Hier is de mogelijkheid om voor alle overleden kindjes online een ballon op te laten. 
Samen Sterk na Verlies Een mailinglist voor ouders van een overleden kindje. Hier bestaat de mogelijkheid om een symbool voor je kindje te plaatsen in de symbolenzee of de symbolentuin. Het symbool van ToyStory voor Rashid is geplaatst in de tweede symbolenzee. 
Sterrenhemel Belgische homepage over het verlies van een kind. Hier kan een ster geplaatst worden voor een overleden kindje. Tussen al die andere sterretjes flonkert ook Rashid's ster.

Regenboog Memoriam

Op deze homepage kan je een Regenboog Memoriam laten schitteren voor een dierbare overledene. Ook voor Rashid schittert een regenboog op pagina 9. 
Sterretjes aan de Hemel

Klik hier voor de nieuwe homepage waar voor Rashid een engeltje is geplaatst. 

Een lotgenotengroep van Ouders van een overleden kind. In het fotoalbum staan mappen,
van gedichten, engelenplaatjes achtergrondjes, foto's, enz. Van alle kinderen van de leden staat een foto en een vlinder in de vlindervallei. Ook Rashid is hier te zien. 

 

Plant een Eikenboom Op deze homepage, die onderdeel is van Life goes on bestaat de mogelijkheid om online een eik te planten voor een dierbare overledene. Ook voor Rashid is een eik geplant op pagina 3. 
Homepage van Theresia Op deze prachtige homepage van Theresia, die als Oma een kleinkind verloor staan spirituele pagina's, engelen, gedichten en nog veel meer. Hier is ook de mogelijkheid om een engeltje te laten zweven. Ook voor Rashid is hier een plekje ingeruimd in de rubriek In Memory, zwevende engeltjes2.

 

 

Overige Homepages

Lieve Engeltjes Dit is een nederlandstalige mailinglist voor Ouders van een overleden kindje.
Vereniging Ouders van een Overleden Kind Zelfhulporganisatie voor ouders van een overleden kind. Ik ben lid van deze organisatie en beleef veel troost en steun aan de rondzendbrieven met verhalen en gedichten van ouders. 
Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker Deze organisatie begeleidt en steunt het gezin van een kind met kanker en het kind zelf tijdens en na ziekte en behandeling. Rashid had veel steun aan het boekje en de knuffelpop van Chemokasper.
Kanker, Hoe nu verder? Deze club is opgericht voor mensen die op een of andere manier met kanker te maken hebben.
Ouders van een Overleden Kind

Klik hier voor de site op het Net
Klik hier voor de nieuwe Homepage
Klik hier voor de nieuwe club op MSN

Club voor ouders van een overleden kind.  Er zijn vier links, de eerste naar de nieuwe club op Dolphin Internet Services, eentje op het net (waarvoor betaald moet worden) en eentje naar de nieuwe homepage en een nieuw club op MSN. 
Samen Sterk Na Verlies Een mailinglist voor ouders van een overleden kindje.
Sterretjes aan de Hemel Een lotgenotengroep voor Ouders van een Overleden Kind. 
Steun na Overlijden  

Klik hier voor de club op Omroep Brabant
Klik hiervoor de nieuwe club op MSN

Een lotgenotengroep voor nabestaanden.  
Nederlandse Kankerbestrijding OfficiŽle pagina over kanker en kankerbestrijding, subsidies, fondsenwerving en de organisatie van het KWF.
Stichting Achter de Regenboog Deze Stichting wil kinderen ondersteunen bij het verwerken van het overlijden van een dierbare. De klas van Rashid is een jaar lang begeleid.  
Stichting Doe Een Wens Een vrijwilligersorganisatie die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Rashid's liefste wens is ook vervuld: een reis naar Eurodisney en een ontmoeting met Woody.
Stichting Gaandeweg Stichting Gaandeweg organiseert en bekostigt korte vakanties voor gezinnen met een kind met kanker. Wij hebben twee heerlijke vakanties gehad. 
Stichting Cliniclowns Nederland Deze stichting wil dat elk ziek kind in een ziekenhuis minstens 1x per week een cliniclown op bezoek krijgt. Regelmatig kwamen ook clowns bij Rashid. 
Het Ronald McDonald's Kinderfonds Deze organisatie biedt onderdak aan ouders zodat zij dichtbij hun kind in het ziekenhuis zijn. Ook ik hier heb een nachtje mogen slapen toen Rashid op de Intensive Care lag.
Het Regenboogbos Stichting De Regenboogboom is een organisatie van vrijwilligers voor met name kinderen - en hun ouders - met een levensbedreigende ziekte.
Theresia's Homepage Theresia's homepage bevat 350 pagina's  met veel spirituele verhalen en gedichten. Maar bovenal zijn  hier heel veel engelenplaatjes te vinden. 
Bianca's Gedichtensite Een prachtige site met heel veel gedichten en links naar homepages van andere engeltjes.
Herfst in mijn Hart
Deze website is van en voor ouders die een kindje zijn verloren tijdens de zwangerschap.
Ook kun je je hier aanmelden voor de mailinglijst.
Gedachten, Gedichten Een site vol prachtige gedichten voor allerlei gelegenheden.

 

Verder naar links pagina 2