Rashid's Homepage

 

Welkom bij het Gastenboek van Rashid....

 

Het oude gastenboek van Rashid is gehackt. Iemand vond het nodig om er de meest walgelijke reclameberichten in te plaatsen. Maandenlang heb ik mijn best gedaan om deze SPAM berichten zo snel mogelijk na plaatsing te verwijderen. Het antwoord van de hacker was, dat nu mijn hele gastenboek verdwenen is.

Alle lieve, mooie, ontroerende berichtjes zijn verdwenen. Alle steunbetuigingen, al het verdriet van andere ouders. Alle emailadressen, alle links naar andere mooie, prachtige homepages. Alles is weg.

De technische dienst van de server, waarop mijn gastenboek stond, heeft nog geprobeerd om mijn berichtjes te achterhalen, maar het is niet meer gelukt.

Ik begrijp niet waarom mensen zoiets doen met het gastenboek van een overleden kindje. Begrijpen ze niet hoeveel verdriet ze mij, Rashid's moeder, daarmee gedaan hebben?

Als u dit leest, en u bent één van die mensen die ooit in mijn gastenboek heeft geschreven, laat u dan alstublieft een berichtje voor me achter in mijn nieuwe gastenboek, dat extra beveiligd is. Ook als u nog nooit een berichtje voor me geschreven heeft? Elk woordje van troost is genoeg om me weer door een moeilijk moment heen te helpen.

Marianne van Bommel, Rashid's moeder